Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongen krijgt leeg pakketje van moeder, leest het bericht dat erin zit en breekt

Rond de feestdagen komen veel mensen samen om mooie momenten te delen en cadeautjes te geven en te ontvangen.

De meeste kinderen hopen op speelgoed, spelletjes en de laatste gadgets. Maar de 11-jarige jongen in de video hieronder wilde maar één ding – iets wat je niet kan kopen met geld.


In juni 2016 verwachtten de ouders van deze jongen een tweeling. Hij was ontzettend blij dat hij grote broer ging worden en wilde niets minder dan zijn twee babybroertjes ontmoeten.

Maar helaas gaat niet alles in het leven zoals gepland. Zijn moeder had een miskraam en verloor de twee. Zowel de jongen als zijn ouders waren zeer bedroefd.

Inmiddels was het anderhalf jaar later. Recentelijk besloot de moeder haar zoon een vroeg kerstcadeau te geven, en zette een camera neer om zijn reactie te filmen.

Toen hij het pakje eerst openmaakte vindt hij eerst een hoop plastic en hij moet lachen om het rare cadeau. Maar dan ziet hij iets onderaan het pakketje.

Er ligt een briefje, waarop staat dat hij grote broer gaat worden. Na 15 maanden verdriet zijn zijn ouders weer in verwachting – en de wens van de kleine jongen is vervuld.

Zijn reactie heeft de harten van velen geraakt. Op de Facebookpagina Love What Matters legt zijn moeder uit dat ze stopte met filmen en de camera neerlegde om haar zoon te omhelzen.

Je kan haar video hieronder zien:

https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/videos/1781727545182969/

Ik werd heel erg geraakt hierdoor. De baby gaat zeker heel geliefd worden – door zijn ouders en zijn grote broer.

We wensen de familie het allerbeste!
[fblike]