Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongen kon geen date vinden voor zijn gala, dus besloot hij zijn kat mee te nemen

Het gale is een heel speciale avond voor een jong persoon. Het is een herinnering die je je voor altijd zult herinneren, dus het is belangrijk om te gaan met een date die echt iets voor je betekent.

Sommige mensen nemen hun vriendjes of vriendinnen, sommige mensen gaan gewoon als vrienden … maar sommige tieners gaan echt buiten de kaders.

Toen een tiener geen date kon vinden, besloot hij om iemand heel speciaal voor hem te brengen – en hun galafoto’s zijn sindsdien het gesprek op internet geweest.

Jaren geleden vond Sam Steingard een zwerfkat achter een Ruby-restaurant op dinsdag. Hij nam haar op en noemde haar “Ruby”.

https://www.instagram.com/p/0DRrDwOx-F/?utm_source=ig_embed

De twee zijn sindsdien onafscheidelijk en Ruby is een geliefd deel van de familie geworden.

“Toen ik jonger was, liep ze met me mee naar school en toen we aankwamen, liep ze zelf naar huis en ontmoette me daar na school,” vertelde Caroline Steingard, de zus van Sam, aan Love Meow. “Ze is een geweldige kat.”

In 2016, tien jaar na het vinden van Ruby, zat Sam senior op de middelbare school. Zijn bal kwam eraan en volgens zijn zus kon hij ‘geen date vinden’ met een van zijn klasgenoten.

Dus nam hij in plaats daarvan de meest bijzondere dame in zijn leven mee: Ruby.

“Mijn broer nam onze kat mee naar het bal,” vertelde Caroline aan Love Meow. “Mijn moeder besloot om onze kat een jurk en sprankelende kraag te kopen, zodat mijn broer iemand zou hebben om foto’s mee te maken.”

https://www.instagram.com/p/0HDUBhux5V/?utm_source=ig_embed

Ruby staart in haar sprankelende jurk naar haar “date” met een look die alleen kan worden omschreven als pure, aanbiddende liefde.

Helaas werd Ruby eigenlijk niet toegelaten tot het bal, maar Sam was alleen al van plan om even langs te komen.

Die perfecte foto ging viraal nadat Caroline het op Imgur had gepost. Het is sindsdien talloze keren gedeeld, inclusief als een Reddit photoshop-strijd.