Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongen huilt van vreugde als hij een mysterieus kerstcadeau opent aan de voordeur.

Zeggen dat de 9-jarige Tristen Perez een hondenliefhebber is, is een understatement. Gedurende zijn hele leven was Tristen familiehond zijn beste vriend en constante metgezel geweest. Maar in augustus is dat allemaal veranderd. De 14-jarige hond van het gezin stierf en Tristen was er kapot van. Zijn beste vriend stond niet langer aan zijn zijde.

Dus toen Tristen het grootste kerstcadeau van dit jaar opende, bleek het specialer te zijn dan de 9-jarige Tristen ooit had kunnen bedenken.

In de onderstaande clip wordt er op de voordeur van het 9-jarige Tristen huis geklopt. Buiten staat een groot kerstcadeautje op hem te wachten. Tristan’s moeder, die net op de deur klopte en het pakket afleverde, staat klaar met haar telefoon om Tristen te filmen als hij de deur opent.

Tristan kijkt naar het pakket en opent het onmiddellijk. Nadat hij de flap van de doos omhoog heeft getrokken en naar binnen gluurt, barst hij in tranen uit.

Deze kerst was extra speciaal voor deze kleine jongen. Het was de eerste kerst zonder zijn beste vriend, maar ook de eerste kerst met zijn nieuwe beste vriend; die hij nu kan liefhebben en verzorgen met de grootste warmte en vreugde.

Bekijk het prachtige moment waarop Tristen zich realiseert dat zijn familie een prachtige kleine puppy kreeg:

https://www.facebook.com/MidSouthPuppies/videos/1940576239292554/