Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongen hoort gehuil uit het water komen. Als hij goed kijkt ziet hij een verdrinkende puppy en aarzelt geen seconde.

Helaas horen we nog al teveel verhalen over dierenleed in de wereld. Dieren worden gehouden om de foute redenen en leven soms in erbarmelijke omstandigheden. Maar gelukkig zijn er ook nog mensen met een hart voor dieren die zich elke dag inzetten om onschuldige wezens te helpen en te redden.

Beeld je eens in dat je een hond ziet verdrinken in een kanaal. Wat zou jij doen? Zou je er alles aan doen om de puppy te redden? Dat is precies wat de jongeman in de onderstaande video besloot te doen. Hij aarzelde geen seconde toen hij een hulpeloze hond in het water zag spartelen.

Elke seconden telde en de jongen wist dat er geen tijd te verliezen was. Het was een erg moeilijke situatie. Het kanaal was diep en er gewoon inspringen was geen optie. Hij wist dat hij creatief moest zijn om de hond uit het water te redden. Het was echter zeker dat de hond niet op eigen krachten uit het kanaal zou geraken. De walmuur was simpelweg veel te hoog.

De jongeman was echter vastbesloten om de puppy te helpen. Dan kreeg hij een ingeving en ging meteen tot actie over. In een actie die wel uit een actiefilm lijkt te komen, ging de jongen met een hand aan de balustrade hangen en tilde de hond met zijn andere hand uit het water.

BEKIJK DE FANTASTISCHE REDDING HIERONDER EN DEEL DIT VERHAAL OM DEZE HELD DE ERKENNING TE GEVEN DIE HIJ VERDIENT!