Search
Close this search box.

Jongen hoort een gepiep uit het water komen, ziet een verdrinkend hond en twijfelt geen moment!

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Wat zou jij doen als je een hond ziet verdrinken in een kanaal. Zou je ingrijpen en alles er aan doen om de hond te redden? Dat is wat de jongen uit de onderstaande video deed. Hij twijfelde geen enkel moment toen hij een hond zag verdrinken in een kanaal.

Elke seconde telde en de jongen moest snel handelen. Het was een lastige situatie, het kanaal was diep. Hij kon dus niet zomaar in het water springen en de hond er uit tillen. Hij moest creatief zijn om de hond uit het water te krijgen. Een ding was zeker, de hond kon niet op eigen kracht uit het water komen, de wal was simpelweg veel te hoog.

De jongen was daarentegen vastberaden om de viervoeter te helpen. Hij kreeg een idee en voerde deze ook meteen uit! De jongen ging aan de railing hangen met één hond. Vervolgens tilde hij met zijn benen en één hand de hond op het droge.

Chapeau! Wat een heldhaftige actie van de jongeman. Bekijk de redding zelf in de onderstaande video! We zijn ontzettend blij dat de dieren gered zijn! Wij zijn van mening dat elk dierenleven telt en hebben daarom heel veel respect voor de mensen die zich inzetten voor dieren, zoals de jongeman uit de video. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!
[fblike]