Search
Close this search box.

Jonge moeder licht het gedrag van haar ex – nu worden ze door duizenden toegejuicht

Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk, vooral als kinderen erbij betrokken zijn. Relaties eindigen niet zonder reden, en helaas is het gebruikelijk dat ouders hun vijandigheid en teleurstelling hun kinderen laten beïnvloeden. Daarom wilde een jonge moeder genaamd Jessica Singleton de wereld vertellen hoe haar ex zich na het uiteenvallen gedroeg.

Jessica Singleton en Jon Megason hadden samen een zoon genaamd Pearson. En toen ze uit elkaar gingen, wilden ze niet dat hun scheiding invloed had op hun kleine jongen. Ze besloten om elkaar respect te tonen en ze doen zelfs samen activiteiten voor hun zoon.

Om hulde te brengen aan haar ex en de extra moeite die hij doet om ervoor te zorgen dat hun zoon gezond en gelukkig opgroeit, schreef Jessica een bericht en plaatste het op zijn Facebook-pagina:

“Dit is mijn ex. Hij hier is meer waard dan goud. Dit is een man die geen dubbeltje laat betalen door de staat, want als mijn zoon nieuwe kleren nodig heeft, bel ik hem gewoon. Dit is een man die een bundel kinderfilms koopt op Vudu zodat ik ervan kan genieten met mijn zoon in mijn eigen huis. Een man die een doos vol boodschappen bij mijn voordeur afzet, want zo hoef ik niet naar de winkel te gaan.

Dit is een man die naar me luistert, als ik huil omdat ik gestrest ben. Dit is een man die tegen zijn zoon zegt dat hij mama’s nieuwe vriendje niet moet vergeten als hij zijn favoriete mensen opnoemt … Een man die gelijk aan kom rijden als we buitengesloten zijn of zijn avond omgooit om iets voor ons te regelen. ‘

“Dit is een man die de cadeaus bestempelde die hij voor zijn zoon had gekocht als van ‘mama’ omdat mama dat niet voor hem kon betalen. Een man die nog steeds op de kinderen van mijn zus past, zodat onze zoon bij zijn neven en nichten kan zijn. Iemand die met mij meegaat om vreemden uit Craigslist te ontmoeten om te zorgen dat we veilig zijn. Dit is de luiertas-dragende, chocolademelk makende, onzelfzuchtige, beschermende, gulle, volleerde VADER voor mijn zoon.

De hoeveelheid obstakels die we hebben moeten overwinnen om op dit punt te komen, is enorm. Dit was niet gemakkelijk, dit was een keuze. Stop met het geven van excuses en kom samen voor je kinderen. Ik ben de meest koppige persoon die ik ken en de vergeving kwam gemakkelijk voor ons omwille van onze zoon. En daarom zie ik mijn zoon elke dag. We zijn altijd blij met elkaars aanwezigheid.

Voor het geval ik je de laatste tijd niets heb verteld, ben ik je dankbaar. Het belangrijkste is dat je een geweldig individu bent en hoe je Pierson een fenomenaal rolmodel verschaft, ondanks de basis die je ooit hebt gehad. Ik hou van de hoeveelheid liefde die mijn zoon altijd van je zal hebben. ‘

Sinds Jessica haar eerbetoon schreef, is de post meer dan 130.000 keer gedeeld.

Hun kind op de eerste plaats zetten en het verleden niet in de weg laten lopen, is geweldig en niet iets waar iedereen toe in staat is.

Jessica en haar ex zijn echte inspiraties. Deel deze als je het ermee eens bent dat de belangen van je kinderen altijd eerst moeten komen.
[fblike]