Search
Close this search box.

Jonge moeder haalt dochter uit dagopvang – kijkt naar haar voeten en maakt een schokkende ontdekking

Het kinderdagverblijf moet een plaats zijn waar ouders kinderen in een veilige omgeving kunnen achterlaten, zonder bang te zijn dat ze worden geschaad of mishandeld.

Tenminste, dat is wat men verwacht. De jonge moeder in dit verhaal had echter een gruwelijke ervaring toen ze haar kind ophaalde nadat ze haar voor de dag had verlaten …

Toen de jonge moeder Jessica Hayes uit North Carolina (VS) de een jaar oude dochter Addison uit de kinderopvang haalde, zag ze meteen dat er iets mis was, volgens de Daily Mirror.

Niet alleen waren de voeten van Addison opgezwollen, maar er waren rode striemen rond de gewrichten van de 17 maanden oude baby.

Waar heeft ze deze verwondingen vandaan?

Welnu, volgens de Mirror, nadat Addison telkens haar schoenen uittrok – iets wat ze herhaaldelijk op de dagopvang deed – besloten twee van de verzorgers om ze vast te tapen. Ze maakten de tape zo strak vast dat er blauwe plekken en striemen om haar enkels verschenen.

Toen Jessica haar dochter ging ophalen, was ze zo geschrokken van het gedrag dat ze op Facebook ging om een ​​openbare post te schrijven.

“Iemand was duidelijk boos dat ze geleerd had om haar schoenen uit te trekken,” schreef ze.

Ze vervolgde: “Dit was ook niet alleen dat haar schoenen werden afgeplakt, het was rond haar enkel, mijn kind van 17 maanden kon niets zeggen.”

Drama niet voorbij
Veel mensen steunden Jessica na haar post, maar ze kreeg ook kritiek omdat ze haar woede op sociale media tot uitdrukking had gebracht.

Opmerkingen bevatten dergelijke verwijzingen als: “Waarom zo boos? Kijk naar de foto’s die je hebt geplaatst. De schoenen zijn te groot en de kleine verloor ze waarschijnlijk telkens. Wat moeten ze doen? Koop haar een paar schoenen die passen. ”

Hoewel Jessica reacties ontving die het niet met haar eens waren, moedigden we mensen altijd aan om soortgelijke incidenten te melden, om andere mensen bewust te maken van mogelijke gevaren.

Dit is bewezen in het effect van Jessica’s boodschap. Haar Facebook-post leidde tot een directe verontschuldiging van de directeur van het kinderdagverblijf, die de twee verantwoordelijke werknemers ontsloeg, volgens de Mirror.

Kinderen kunnen zich niet verdedigen tegen volwassenen en deze moeder stond in haar recht om te klagen over de behandeling van Addison.

Deel deze post alsjeblieft om het kleine meisje een spoedig herstel te wensen. Help ons het woord te verspreiden om ervoor te zorgen dat geen andere kinderen nodeloos lijden.
[fblike]