Zoek
Sluit dit zoekvak.

John’s vrouw overlijdt uit het niets, maar 1 week later vind hij een schokkende foto op haar mobiel.

Michelle en John kenden elkaar al sinds de middelbare school en met 31 en 30 jaren waren ze nog steeds erg verliefd en gelukkig samen.

Maar verdrietig genoeg nam het leven een donkere wending toen Michelle ziek werd en plotseling stierf. John zijn hele wereld stond op zijn kop.

Een week na haar dood ging hij door de telefoon van zijn vriendin, en hij vond een foto die hem volledig deed breken.

Er wordt gezegd dat echte liefde alles overwint en dat leek zeker het geval voor John Polo en Michelle. Op de middelbare school al verliefd, en ze vonden elkaar weer als volwassenen. Iets voor een romantische film.

In 2013 besloten ze dat ze wilden trouwen en hun liefde bezegelen. Maar de bruiloft waarvan ze droomden kwam er nooit van.

Datzelfde jaar informeerden de artsen dat Michelle een ongewone en ernstige vorm van kanker had. Toen de ziekte zich verspreidde in 2015, begon het koppel hun dagen te tellen. Daarom besloten ze hun grote bruiloft, waar ze altijd van gedroomd hadden, te plannen, rapporteert de The Daily Mail.

Maar verdrietig genoeg overleed Michelle twee weken voor hun trouwdag – John in shock achterlatend omdat de ziekte haar leven zo snel had beëindigd.

Een week na de door van Michelle, lag John op een dag in bed en had genoeg moed om door de telefoon van zijn geliefde overleden vrouw te gaan.

Toen zag hij de foto die zijn hart nog zwaarder maakte dan dat het al was.

“Ik was blij en gebroken op hetzelfde moment, maar als ik één overheersende emotie zou moeten kiezen om te beschrijven hoe ik me voelde zou het ´trots´ zijn,” vertelde hij de Daily Mail. “Ik voelde me trots dat ze mijn vrouw was.”

In haar telefoon stond een foto die Michelle hem nooit had laten zien. Een foto waar op ze erg blij was en haar trouwjurk droeg. De jurk die ze aangehad zou hebben toen ze John ging trouwen.

“Dat is mijn vrouw. In haar trouwjurk,” schrijft John in een emotionele post op zijn Facebookpagina. “Een trouwjurk waarin ik haar nooit heb gezien.”

De publicatie gaat vergezeld met de foto, en werd geplaatst op een Facebookpagina die John gemaakt heeft en ‘Better Not Bitter Widower’ heet. Een pagina voor hemzelf om zijn rouw te verweken, alsmede een manier om zijn vrouw te eren.

We verliezen misschien degene van wie we houden, maar de liefde sterft nooit.

Voel je vrij om dit ontroerende, mooie verhaal over echte liefde te delen.