Search
Close this search box.

John Travolta doet een dans die ons allemaal doet herinneren aan de 40 jaar oude film Grease.

Grease is een film waar we allemaal bekend mee zijn. En zelfs als je hem nog niet hebt gezien, herken je mogelijk enkele van de nummers uit die iconische hit 70s-film.

Toen tienermeisjes over de hele wereld een jonge Danny Zuko in zijn leren jack zagen, waren er velen op slag verliefd.

Het was zomer van 1978 toen de geliefde film werd uitgebracht. Hoe konden we de stoere Danny vergeten die verliefd werd op de zeer lieve Sandy Olsson uit Australië, omringd door de dames en enkele mooie dansbewegingen.

Toen de zomer voorbij was, keerde Sandy terug naar Australië en ze dachten dat ze elkaar nooit zouden ontmoeten … totdat Sandy opdook bij een voetbalwedstrijd en aankondigde dat ze een nieuwe student op zijn school was!

Hij was net als het boefje dat hij deed alsof zijn zomerliefde niet was gebeurd en speelde het cool maar al snel kon hij de verbluffende Sandy niet weerstaan.

Het lijkt alleen nog gisteren dat ik de film heb bekeken en dat de liedjes (en danspasjes) nog vers in mijn geheugen zitten. En het lijkt erop dat ik niet de enige ben.

Jimmy Fallon
John Travolta, die al die jaren geleden Danny speelde, verscheen op “The Tonight Show with Jimmy Fallon” ter gelegenheid van 40 jaar sinds de film Grease werd uitgebracht.

Travolta onthulde hoe een van de dansen uit de film Grease tot stand kwam. “Ik ben opgegroeid met dansen,” vertelde hij Fallon. “In Grease hadden ze een dans nodig voor ‘You’re the one that I want’ aan het einde. Ik zei ‘ik weet wel een dans?’, Dus zei de choreograaf ‘laat het aan mij zien’. ”

Fallon was geïntrigeerd en toen het publiek juichte toen hij vroeg aan Travolta of hij het hem zou laten zien.

De muziek begon en weer smolten alle harten.

Het was tijd voor John Travolta om iedereen te laten zien dat hij het nog steeds heeft, en hij liet zijn fans niet vallen.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe John Travolta iedereen die bewegingen toont die we ons allemaal herinneren.