Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit laat voor het eerst weten hoe het nu écht met hem gaat

Zoals je wellicht wel weet gaat het al een poosje niet zo lekker met de Volendamse zanger Jan Smit. Hij schijnt te kampen met een flinke burn-out en ondanks dat hij echt wel zijn rust neemt is hij er nog niet helemaal bovenop. Jan Smit is wellicht wel de enige Songfestival fan die juist blij is dat het evenement met een jaar is uitgesteld.

Zo kan hij wellicht nog wat meer de tijd nemen voor een goed herstel. Hij zou immers één van de presentatoren zijn in mei van dit jaar. Tegenover LOVE-televisie (Lokale Omroep Edam Volendam) laat hij zich voor het eerst uitgebreid uit over hoe het nu met hem gaat.

Jan Smit is aan het opknappen
“Ik ben aan het opknappen”, aldus een vrolijke, maar nog wel lichtelijk moe ogende zanger. “Het mooie weer werkt daar wel aan mee.” Hij vervolgt: “Ik heb genoeg tijd genomen om terug te komen, en door de coronacrisis is dat alleen maar langer geworden. Nu heb ik nog meer tijd om te herstellen.” De zanger zegt “niet ontevreden” te zijn over zijn gesteldheid. En hoe hij zijn dagen nu doorkomt? Eigenlijk net zoals iedere andere Nederlander. “Fietsen en wandelen.”