Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Jan Smit heeft keihard gelogen over zijn gezondheidstoestand!”

Het schijnt nog steeds niet erg lekker te gaan met Jan Smit en zijn gezondheid. Zoals we inmiddels weten heeft hij álle optredens en activiteiten tot de jaarwisseling had stilgelegd om uit te zieken en bij te komen. Hij schreef destijds: “Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten.

Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!”

Jan Smit niet zomaar ziek
Gerard Joling denkt dat er veel meer aan de hand is met de zanger. Hij geeft aan dat het nooit een keelontsteking is die zolang aanhoudt, daar ben je binnen een paar weken wel vanaf. Joling geeft aan dat de Volendammer weleens zou kunnen kampen met een burn-out.