Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit gaat voor totale metamorfose met ruige snor en baard

Jan Smit heeft zich even onder handen laten nemen. Hij schrijft bij de foto: “Voor het eerst ‘echt’ de deur uit! ☺️ Vandaag mocht ik op de foto met Chantal en Edsilia voor het Songfestival. Het voelt raar en bijzonder tegelijk! Week na week probeer ik mijn grenzen te verkennen, met nu dus een uitstapje van een uurtje!

Of het goed voor me is? Dat merk ik meestal pas achteraf… Wat ik inmiddels weet, is dat het mentaal wél goed is om heel af en toe iets te hebben om naar uit te kijken! Lichtpuntjes. Ik lach gelukkig weer, maar ben echt ontzettend voorzichtig. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Net zolang het duurt, tot ik weer de oude ben! Bedankt voor jullie steun in welke vorm dan ook!”

Jan Smit laat het staan!
Sinds de burn-out boven tafel is gekomen van de zanger heeft hij flink de tijd genomen om er weer bovenop te komen. Het Eurovisie Songfestival is dan ook het enige wat op de planning staat. En natuurlijk het laten staan van een snor met baard:

https://www.instagram.com/p/B9RaDgOgPvC/?utm_source=ig_embed