Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Roos snoeihard: ‘Samantha de Jong ( Barbie ) is hoopje genetisch afval’

Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, is niets meer dan een hoopje genetisch afval. Dat zegt hij in de online entertainmentrubriek RoddelPraat. Barbie kwam begin vorige week weer in het nieuws, omdat ze na een auto-ongeluk op sterven na dood in het ziekenhuis zou liggen. Binnen een mum van tijd liep ze weer op straat en had ze ook nog eens een nieuwtje: in het ziekenhuis was ontdekt dat ze zwanger is. Wat een bizarre aandachtstrekkerij, vindt opiniemaker Roos.

Roos schrok niet erg van het nieuws dat ze bijna dood zou zijn. “Dat wilde ze heel vaak door van een balkon van één hoog te springen en toen had ze drie keer een gekneusde enkel, maar nu was het dan per ongeluk toch gelukt. Ze was tegen de muur aangereden: Barbie bijna dood. Nou, je zou zeggen: vervelend.”

De manager van Barbie vertelde aan de media dat het onduidelijk was of Barbie zou overlijden. “Haar manager had gezegd dat het arme kind op stervan na dood is. Nou, heel erg allemaal, wat denk je? Twee dagen later loopt ze gewoon weer over straat! Ze zou op sterven liggen! Wat is dat voor een aandachtsgeilerij?”

Verwerpelijk, vindt Roos. “Omdat Barbie, dat hoopje genetisch afval, op aandacht leeft. En die manager heeft die aandacht ook nodig, want anders wordt dat onding niet meer geboekt. Die zegt dus: ‘Ze gaat bijna dood.’ Een dag later loopt ze weer over straat.”

“Ik ben Barbie-klaar“, besluit hij.

Bron: Mediacourant Foto: Youtube