Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaja, dit is dus de nieuwe vriend van Maxime Meiland

Het lijkt erop dat Maxime Meiland eindelijk de ware heeft gevonden. De blondine heeft al een dochter, maar die jongen is nooit in beeld geweest.

Ze is al een tijdje bezig om opnieuw zwanger te worden zodat haar dochtertje Claire ene broertje of zusje krijgt om mee te spelen.

Ze heeft graag dat het leeftijdsverschil niet te groot is, er zit dus een beetje haast achter. Alleen een leuke man vinden wanneer je 24/7 in een kasteel in Frankrijk werkt, dat gaat nogal lastig.

Ze is in eerste instantie gegaan voor een zaaddonor. De eerste poging was mislukt tot grote teleurstelling van de jongedame en de rest van de familie. maar daar lijkt nu verandering in te komen!

Maxime Meiland heeft een nieuwe vriend
En die vriend is niemand minder dan Presentator en influencer Robbert Rodenburg. Op social media laten ze doorschemeren dat ze het erg gezellig hebben samen.

De roddels gaan zelfs dat Maxime zwanger is en dat Robbert weleens de vader zou kunnen zijn. Hij schrijft bij de foto “Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak. Is soms ok. Fijn weekend!”