Zoek
Sluit dit zoekvak.

Is het oké om de telefoon te checken van je partner? Ja of nee?

Je kan tegenwoordig heel snel dingen over je partner te weten komen, zoals met wie er geappt wordt, e-mail, foto’s, video’s en vergeet niet social media. Maar is dat wel ok?

Onderzoek

Een antivirus software bedrijf genaamd Avas deed een onderzoek en kwam erachter dat 1 op de 4 vrouwen en 1 op de 5 mannen de telefoon van de parner checkt.

Vertrouwensprobleem

Volgend Shannon Chavez die psychologe en sekstherapeut is is van mening dat als jij de gedachte hebt om in de telefoon van de partner te kijken en een vertrouwensprobleem is. Zij vind dat het niet ok is omdat het een inbreuk is op de privacy van je partner en meestal schiet je er niets mee op!

Wat ls je wel wat vind? Wat doe je dan? Confronteren? Dan moet je gewoon gelijk eerlijk zijn en met je twijfels op de tafel komen. En wat nou als je niets vind, dan heb je wellicht spijt.

Los daarvan zijn er ook stellen die met elkaar afspreken dat ze in elkaars telefoon mogen kijken. Als dit voor jullie werkt is dat natuurlijk prima. Elkaar de ruimte en vrijheid geven om een sociaal leven naast elkaar te hebben is heel redelijk en zelfs gezond.
[fblike]