Zoek
Sluit dit zoekvak.

Iris Hond niet geïnteresseerd in serieuze relatie met Marco Borsato

Toen enige tijd geleden het nieuws uitkwam dat Marco Borsato en Iris Hond een kortstondige relatie hadden, zorgde dat voor heel wat ophef. De pianiste vertelt nu in Privé dat het haar alleen om ‘vluchtig contact’ te doen was.

Iris Hond onthult dat zij en de zanger aanvankelijk alleen maar goede vrienden waren. Ze vertelde: “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep.

Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.”

De pianiste zegt dat er nooit sprake was van een serieuze relatie. Iris verduidelijkt: “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.”

Na hun affaire zagen Marco en Iris elkaar een tijdje niet meer. Daarover zei ze: “De eerste keer was pas in 2016, drie jaar nadat het allemaal was voorgevallen.”

Ze gaat verder: “We hebben elkaar echter nooit ontlopen en konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken.

Omdat we onze fout erkenden. Ook Leontine wist het al vrij snel en zij en Marco hebben het met elkaar besproken. Daar was ik natuurlijk niet bij.”