Zoek
Sluit dit zoekvak.

Iemand bond een hond vast aan een boom in een bos. Kijk nu hoe deze fietsers te hulp schieten.

De meeste mensen zullen het er mee eens zijn dat de hond de beste vriend van de mens is, maar helaas zijn er nog té veel mensen die deze lieve dieren mishandelen en verwaarlozen.

Een groep fietsers was door de bossen in Portugal aan het scheuren. Ze waren aan het genieten van het prachtige landschap, maar toen vonden ze plots iets heel naars.

Ze vonden midden in het boos een achtergelaten hond vastgeknoopt aan een boom.

De hond was vastgemaakt met een touw om zijn nek en was niet in staat om maar een paar centimeter te bewegen.

Niemand weet hoe lang de hond aan de boom heeft vastgezeten, voordat ze werd gevonden door de fietsers. Ze was erg zwak en ze moet al een langere tijd geen voedsel meer hebben gehad, aangezien je in de video duidelijk haar ribben kan zien.

Gelukkig waren de fietsers op de juiste plek op het juiste moment, anders was het misschien wel heel slecht afgelopen met de hond. De fietsers waren in staat om het leven van de hond te redden.

Ze benaderde haar heel langzaam, je kon duidelijk zien dat de hond erg bang was geworden van mensen.

De fietsers gaven haar eten en slaagde erin om het vertrouwen van de hond te winnen. Het lukte ze ook om de hond los te krijgen van de boom, zodat de hond eindelijk weer kon bewegen.

Dierenreddingorganisaties over de hele wereld loven de actie van deze helden. We hopen dat de dader gevonden wordt en dat ze de juiste straf krijgen. Vind jij dit nou ook een geweldige actie, deel dit artikel dan met je vrienden en familie op Facebook!