Zoek
Sluit dit zoekvak.

Idioot dumpt afval op boerenveld – dan ziet de boer iets in de afvalberg en beraamt zijn wraak

Als je ooit over het platteland hebt gereden, weet je dat de meeste boerderijen behoorlijk mooi zijn. Ik bedoel, wie houdt er niet van de uitgestrekte velden, tulpen, koeien en de prachtige boerenerven?

Nou, het blijkt niet iedereen.

Of in iedere geval niet die ene vent die een wagen vol afval dumpte op het veld van een boer in Californië.

Maar gelukkig had de boer die het land beheert het laatste woord.

Eigenlijk waar je ook woont in Californië, kun je makkelijk van je afval en recycling afkomen. Je gooit het in de vuilnisbakken van je appartement, in de containers of je zet het eens per week buiten. Of misschien gooi je het in je auto en breng je het zelf weg.

Dus ik begrijp de man uit dit verhaal echt niet. Hij moet zeker een plek gehad hebben om zijn afval normaal weg te kunnen gooien, maar in plaats daarvan koos hij ervoor om het ergens willekeurig weg te gooien. Op iemand anders zijn land. Een prachtige boerderij.

Mensen zoals deze vent verdienen het om een lesje te leren, maar dat gebeurt maar zelden. Immers, als je je afval ergens op een achteraf weg dumpt, wie ziet ze of wie gaat ze vinden?

Nou… deze boer. Dat is wie!

Hij moet erg kwaad geweest zijn toen hij een berg afval op zijn land vond, en hij wilde zeker degene die dit gedaan had de waarheid vertellen.

Dus toen de boer het afval van de grond opraapte, moet hij erg in zijn nopjes geweest zijn toen hij een bepaald iets tussen al dat afval vond – een enveloppe met het adres van de boosdoener op de voorkant geschreven!

De boer laadde al het afval in zijn pick-up truck en reed naar het adres in kwestie.

En toen hij daar eenmaal was, dumpte hij het afval en kreeg hij zijn zoete wraak.

Hoewel het afval nog steeds niet op de juiste plek belandde, is het niet fantastisch dat deze boer de idioot in kwestie een lesje kon leren?

Vind jij dat het goed was wat de boer deed? Deel alsjeblieft en laat je mening achter.
[fblike]