Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Huwelijksdrama voor Matthijs van Nieuwkerk vanwege affaire met BN’er”

“De mannen waar ik op val zijn vaak de wat oudere, veilige, wat zorgzame types” zegt Iris Hond in haar eigen datingshow. We hebben allemaal gelezen dat Marco Borsato al verleid werd door de toenmalig 22-jarige pianiste. Maar ook Matthijs van Nieuwkerk zou verleid zijn door de brunette. En net als Marco dat was, is hij ook getrouwd.

Weekblad Story meldt dat er al jaren geruchten gaan over de ‘uitstapjes’ naar Amsterdam van de presentator naar deze dame. Nog geen van beide heeft de geruchten bevestigd. Een paar weken nadat de affaire van Marco Borsato met Iris Hond naar buiten kwam, kwamen de geruchten over de DWDD-presentator ook op gang. Ook hij zou volgens verschillende roddelbladen iets gehad hebben met de pianiste. Het lijkt er nu op dat die geruchten ook voor problemen zorgen in het huwelijk van de presentator.

Matthijs van Nieuwkerk ook met Iris Hond?

In de nieuwe uitgave van Story staat een gigantische titel dat de presentator een gescheiden leven lijdt van zijn vrouw in een geheim appartement in een miljonairscomplex. Er staat een foto van het gebouw ‘Pontsteiger’ in Amsterdam waar inderdaad woningen aangeboden worden voor forse bedragen. Wat hier allemaal van waar is, is onzeker. De affairegeruchten gaan nu dan ook voornamelijk over Marco Borsato en, inmiddels, een viertal vrouwen waar hij wat mee gehad zou hebben volgens meerdere mediabronnen.