Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hulpeloze 2-jarige uitgehongerd in appartement – terwijl moeder danst voor geld

Kinderen zijn onze trots en vreugde en ervoor zorgen dat ze uitgroeien tot gezonde, sterke jonge mensen behoort zonder twijfel bovenaan de prioriteitenlijst van elke ouder te staan.

Dus als we horen dat kinderen worden verwaarloosd, lijkt het onbegrijpelijk voor zovelen van ons.

Een tweejarig meisje in Georgia was uitgehongerd en ’s nachts alleen gelaten terwijl haar moeder ging dansen voor geld. Nu moet ze zich verantwoorden voor de rechtbank.

Devin Moon uit Gwinnett Country, Georgia, verliet haar kind gedurende 10-12 uur per nacht op een “regelmatige basis”, zei de politie, volgens de New York Post.

Autoriteiten geloven dat Reygan in hun huis in Lilburn achterbleef, terwijl de 29-jarige volgens een artikel naar haar werk ging in een plaatselijke club.

De politie werd gebeld omdat de moeder haar zwakke peuter levenloos vond na een nacht dansen in de club.

Te laat

Ze belde 911 en zei dat Reygan ‘niet reageerde’ en ‘koud aanvoelde’. Helaas waren ambulance en politie te laat voor deze hulpeloze peuter.

Het meisje, dat net haar derde verjaardag had gevierd, was bij aankomst dood.

Op dit moment was de doodsoorzaak nog steeds onduidelijk en werd er geen actie tegen de moeder ondernomen.

Twee dagen later toonde een onderzoek echter aan dat de oorzaak van overlijden verwaarlozing door ondervoeding was. Ze woog slechts 14 kilo.

De moeder wordt nu geconfronteerd met kindermishandeling en aanklachten wegens moord.

Absoluut gruwelijk dat een dergelijk jong kind ons moest verlaten en erger nog dat dit kleine meisje uitgehongerd was in plaats van goed gevoed en geliefd, zoals elk kind verdient.

Deel deze post alstublieft om de aandacht te vestigen op het feit dat baby’s NOOIT zo lang alleen moeten worden gelaten.
[fblike]