Search
Close this search box.

Hopeloze hond ondergaat een verschrikkelijke dood – levend begraven onder heet asfalt en overreden door machine

Honden zijn loyale en liefhebbende zielen; de meesten van ons konden ons het leven niet voorstellen zonder onze trouwe metgezellen. Dat is waarom we het hebben over mensen die wrede daden jegens hen begaan wat sterke emoties opwekt.

Dit verhaal is om vele redenen erg wreed en moeilijk om over te schrijven. Maar het is belangrijk dat we zulke vreselijke dingen benadrukken, zodat ze hopelijk in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Het betreft een hond in India die op brute wijze werd vermoord door bouwvakkers. Ze dompelden de arme puppy in asfalt terwijl het sliep en lieten haar achter om een ​​lange en pijnlijke dood te ondergaan.

Werknemers waren bezig met het opduiken van een straat bij het UNESCO werelderfgoed ,de Taj Mahal, toen ze een hond tegen kwamen die sliep. In plaats van hem uit de weg te halen, bedekten ze volgens de Hindustan-tijd zijn achterpoten en delen van zijn rug in een hete laag met asfalt.

Alsof dat nog niet genoeg was, reden de bouwvakkers toen met een wals over de hond en verpletterden ze het weerloze dier.

Volgens de Metro zei de lokale bewoner Virendra Singh: “De poten van de hond werden begraven onder het teer en kronkelde van de pijn, de arbeiders weigerden de weg op te breken om de pup te verwijderen. “De hond stierf daarna. ”

De bouwvakkers zijn zich bewust van wat er is gebeurd.

Wraak

Degenen die getuige waren van het vreselijke tafereel waren de verantwoordelijke voor deze barbaarse daad. Volgens de Metro stopten demonstranten met werken en eisten antwoorden van de baas.

Hij sprak zijn spijt uit over de inhumane daad en bracht een graafmachine binnen om het lichaam van de hond te verwijderen. De politie onderzoekt nu de zaak.

Het is vaak moeilijk om de walgelijke daden te begrijpen waar mensen toe in staat zijn. Desalniettemin willen we je er bij op aandringen dat als je een dier in nood ziet, je contact moet opnemen met de plaatselijke autoriteit voor dierenwelzijn.

Deel dit verhaal, laat het aan de wereld zien. We moeten iedereen de prachtige aard van deze trouwe zielen laten zien.
[fblike]