Zoek
Sluit dit zoekvak.

Honden worden ondanks verschillen allerbeste maatjes en nu kan zelfs een hek ze niet meer gescheiden houden!

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Men zegt wel eens dat tegenpolen elkaar aantrekken in een relatie. We weten niet of dat nou wel of niet waar is, maar één ding is wel zeker het is wel het geval bij de vriendschap tussen de twee honden in de onderstaande video.

De (hyper-)actieve Duitse herder Ryker en de kalme golden retriever Bailey zijn namelijk beste maatjes. Ryker is hartstikke actief en speels en houdt ervan om nieuwe vrienden te leren kennen. Je zou denken dat de honden niet echt bij elkaar zouden passen, maar ze waren een perfecte match.

https://instagram.com/p/BlyH8znlL8F/?utm_source=ig_embed

De baasjes hadden elkaar via Instagram leren kennen. De eigenaren hebben namelijk voor de honden een Instagram-account aangemaakt waar ze foto’s plaatsen van de honden. Beide hebben ze duizenden volgers die deze foto’s bekijken.

Ze besloten een ‘puppy playdate’ te organiseren. Al snel werden de honden beste vrienden en kon zelfs een hek de twee niet meer gescheiden houden, letterlijk. De twee brengen het beste in elkaar naar boven aldus de baasjes.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een leuke video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

https://www.instagram.com/p/BlbgTw6gNAy/?utm_source=ig_embed

[fblike]