Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond wordt vlak voor kerst gedumpt en probeert terug in de auto te springen.

Hartverscheurende bewakingsbeelden tonen hoe een hond langs de kant van de weg gedumpt wordt en de auto achterna rent terwijl het baasje wegrijdt.

De Staffordshire bull terriër, die nu Snoop gedoopt werd, probeerde terug in de auto te springen nadat hij enkele dagen voor Kerstmis achtergelaten werd in Stoke-on-Trent in het Verenigd Koninkrijk.

De beelden werden gepubliceerd door de Britse dierenbescherming en tonen een man die uit de auto stapt met een hondenmandje. Hij laat het bedje achter op het voetpad en maakt de leiband van de hond los, alvorens terug naar de auto te rennen en weg te rijden.

Een voorbijganger vond de hond een uur later waarna de dierenbescherming werd gealarmeerd. Natalie Perehovsky, inspectrice van de dierenbescherming, deed een oproep naar getuigen om de man in de video te identificeren.

Ze zei: “De beelden moet je gezien hebben om het te geloven. Het is gewoonweg vreselijk. Om de hond zo overstuur naar de auto te zien springen en hoe de auto wegrijdt. Ronduit hartverscheurend.”

“Ik snap niet hoe iemand dit kan doen.”

“Het is ongelofelijk dat iemand een hond met Kerstmis kan achterlaten, maar we zijn dankbaar voor de aardige mensen die Snoop in zijn mandje vonden en hem meteen naar de dierenarts brachten.”

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO SCHANDALIG EN HARTELOOS VINDT.

https://www.facebook.com/bbcradiostoke/videos/2100769996645832/