Search
Close this search box.

Hond wordt gered na 5 jaar vastgeketend te zitten. Kijk nu naar zijn reactie als hij de zee voor het eerst ziet.

Honden moeten bewegen, rondrennen, aan dingen ruiken en spelen met andere honden.

Natuurlijk is het soms goed om ze aan de lijn te houden voor hun eigen veiligheid, maar honden zijn het gelukkigst als ze vrij rond kunnen rennen.

Herschel is een heerlijke Duitse herder die helaas niet altijd een goed leven heeft gehad. Vijf jaar lang werd hij hoofdzakelijk vastgeketend aan een paal, zonder de liefde of zorg te krijgen die hij verdiende.

Maar toen werd hij geadopteerd. Niet één keer, maar twee maal, omdat er soms een extra poging nodig is om een hond in het perfecte gezin te plaatsen.

Herschel was zo dolgelukkig en energiek toen hij voor de eerste keer geadopteerd werd, dat het teveel was voor het adoptiegezin. Ze besloten hem terug te brengen naar de opvang.

De toekomst zag er niet goed uit voor Herschel en veel mensen dachten dat hij de rest van z’n leven zonder een familie zou leven die van hem hield.

Gelukkig had iemand andere plannen voor Herschel. Hij zou snel weer een nieuwe kans hebben om de wereld te tonen wat een fantastische hond hij werkelijk is. Met dank aan Rocky Kanaka en zijn show “Dog’s Day Out”, kreeg Herschel de kans om de dag van z’n leven mee te maken.

Dit is wat Rocky zei:
“Hij kreeg voor het eerst sneeuw te zien, en hij kon knuffels uitdelen en ontvangen om liefde te krijgen. En die dag bezorgde hem genoeg zelfvertrouwen dat we nu een trip aan het maken zijn vanuit Los Angeles om hem af te zetten bij zijn nieuwe familie in de staat Washington.”

Natuurlijk is geen dag compleet zonder een bezoekje aan het strand. Als je Herschel’s reactie ziet als hij voor het eerst de zee ziet, is dat werkelijk hartverwarmend om te zien. En het doet je ook begrijpen waarom zijn nieuwe adoptiegezin hem wilde hebben.

Herschel was opgewonden en verward tegelijkertijd. Hij had nog nooit zoiets gezien.

Rocky deed het rustig aan in het begin, omdat hij niet wist hoe Herschel zou reageren. Maar na een tijdje kreeg de hond de kans om de golven te voelen. Wat een geluk!

“Hij was de golven aan het ‘bijten’, en hij sprong op en neer als een dolfijn. Ik weet niet of hij een dolfijn of een dinosaurus is, of een knuffelbeer, maar ik weet dit wel: het brengt tranen van geluk in m’n ogen dat er nu voor altijd van hem gehouden zal worden.”

Kijk naar Herschel die voor het eerst het strand bezoekt: