Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond wordt door eigenaar gedumpt – 10 jaar later wacht ze nog steeds op zijn terugkeer

Honden geven ons onvoorwaardelijke liefde, trouw en toewijding. Rijk of arm, goede of slechte tijden, ze blijven je altijd bijstaan.

Moet je je voorstellen hoe het moet voelen voor een hondje als het door eigenaren is gedumpt, maar toch elke dag op hun terugkeer wacht.

Dit is wat Bokshil overkwam nadat ze door haar eigenaar werd verlaten.

Iedere morgen wacht ze bij de ingang van haar oude appartement en houdt ze alle voorbijgangers nauwlettend in de gaten.

Ze doet dit al bijna 10 jaar in de standvastige hoop dat op een dag haar baasje terug komt om haar mee te nemen.

Een vrouw die haar dagelijks voedt, vertelde in een interview met SBS TV: „Ik begreep dat de eigenaar haar achter liet toen hij verhuisde. [De eigenaar] had waarschijnlijk niet de financiële middelen om een hond te houden.”

Bewoners geven aan dat ze bijna 10 jaar lang al hetzelfde doet. Ze wacht bij de ingang en rent achter vreemden aan die ze voor haar baasje aanziet.

Het zou veel erger voor haar kunnen zijn, maar de bewoners geven haar elke dag eten en water. Ze hebben geprobeerd om haar ergens anders onder te brengen, maar daar wilde ze niets van weten.

’s Nachts loopt Bokshil stilletjes naar het hondenhok dat voor haar is geplaatst. Daar schuilt ze, om de volgende ochtend weer dezelfde routine te volgen.

Een paar bezorgde bewoners namen haar mee naar een dierenarts waar bleek dat ze aan ouderdomsstaar leed, waardoor ze niet zo goed meer kon zien.

Op sociale media zijn mensen erg met haar lot begaan en vragen ze zich af waarom niemand de arme viervoeter in al die jaren heeft geadopteerd. Blijkbaar is dat geprobeerd, maar vluchtte ze weer terug naar haar plaatsje om te wachten.

Het is hartverscheurend om te zien hoe het arme diertje tevergeefs wacht.

https://www.facebook.com/sbstvanimal/videos/1177411872427031/