Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond wordt bevrijdt van een ketting. Zijn reactie wanneer hij voor het eerst een oceaan ziet is geniaal!

Herschel is een lieve Duitse herder die de eerste vijf jaar van zijn leven doorbracht aan een ketting aan een paal. Hij werd verwaarloosd door zijn ellendige eigenaars. Uiteindelijk werd hij “gered”, niet een maar twee keer. Sommige mensen beseffen niet dat niet elk reddingsverhaal een happy end heeft.

Soms stellen getraumatiseerde honden zich agressief op tegen hun nieuwe eigenaars. In het geval van Herschel gaven zijn hoge energie en opwinding een verkeerde indruk en dus werd hij teruggebracht naar het asiel.

Dat betekende dat de hond wellicht onadopteerbaar zou worden en gedoemd was tot een leven als eenzame asielhond. Of erger nog, misschien zou hij helemaal niet leven.

Gelukkig gaf Save Our Shelter hem een tweede kans. Met de hulp van Rocky Kanaka en zijn show “Dog’s Day Out” kreeg Herschel de beste dag ooit, en kon hij ook zijn beste kunstjes tonen.

Uiteraard is een dag in de hondenhemel niet compleet zonder een leuke uitstap naar het strand. Als je zijn geweldige reactie ziet wanneer hij voor het eerst de zee ziet, zal je begrijpen waarom zijn adoptiefamilie hem ging ophalen als een winnend loterijbiljet.

BEKIJK DE PRACHTIGE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT MET ELKE HONDENLIEFHEBBER DIE JE KENT!