Search
Close this search box.

Hond wilt niet eten na het verliezen van 7 pups in een brand. Kijk nu haar reactie als ze haar weespuppy’s ziet.

De hond genaamd Daisy heeft iets meegemaakt wat geen enkele ouder ooit mee zou hoeven maken. De arme viervoeter verloor haar nestje puppy’s in een brand.

Het tragische voorval gebeurde in februari 2017. Jessica Woodruff, het baasje van de hond, zal het voor altijd als een trieste dag herinneren. Ze verloor op die dag veel. Er was een brand uitgebroken in de schuur van de vrouw. De verwoestende brand kostte meerdere dieren het leven.

Bij de brand kwamen vier geiten en het pasgeboren nestje puppy’s van Daisy om het leven. Tevergeefs heeft Jessica nog geprobeerd haar dieren te redden uit de brandende schuur, het was echter al té laat. Ze moest zelfs Daisy terughouden om niet het vuur in te lopen om haar puppy’s te redden.

“Het duurde slechts enkele minuten en het was vreselijk. We denken dat de brand veroorzaakt is door een hitte lamp die de puppy’s warm moest houden” verklaarde Jessica.

Jessica kon duidelijk zien dat haar hond Daisy er kapot van was. Daisy werd zo depressief dat ze zelfs weigerde om te eten. Daisy ging elke dag naar de schuur waar ze ging zitten blaffen. Alsof ze aan het wachten was op haar puppy’s.

Jessica wou er alles aan doen om het gebroken hart van haar hond te genezen. Ze keek op Facebook of er in de buurt puppy’s waren die een nieuw thuis nodig hadden.

Ze kwam in contact met Lorna Murphy die in precies de omgekeerde situatie zat. Haar 5-jarige hond Chloe was overleden kort nadat deze geboorte had gegeven aan een nestje van 8 puppy’s. De twee spraken af en besloten dat Daisy voor het nestje mocht zorgen.

Bekijk in de onderstaande video meer over het bijzondere verhaal. Vergeet niet het verhaal te delen met je vrienden en familie op Facebook!