Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond leeft al 5 jaar vastgeketend buiten. Het enige woord dat de puppy kende was “Nee”.

Verhalen over mishandelde of verwaarloosde dieren breken telkens ons hart. En we vragen ons af hoe mensen in staat zijn om dieren zo slecht te behandelen. Dergelijke zaken tonen het falen van de mensheid aan.

De prachtige hond genaamd Marley had een hard leven. Hij leefde in een houten hondenhok, uitgehongerd en ondervoed. Hij leerde nooit spelen en wist niet hoe liefde aanvoelde. Dat was totdat de lieve mensen van PETA tussenbeide kwamen om hem een waardig leven te geven.

Marley kreeg alleen maar etensresten in een vuil bord te eten en hij dronk smerig water uit een emmer vol met algen.

Telkens wanneer de hond met zijn staart kwispelde, kreeg hij een klap op het hoofd. Zijn leven was zo ellendig dat hij zonder de tussenkomst gestorven zou zijn van eenzaamheid. Het enige wat de hond kende was “nee.”

PETA deed alles wat ze konden om de hond in handen te krijgen. En na vijf lange jaren werd hij eindelijk gered van de gemene man.

Marley werd naar een asiel gebracht waar hij voor het eerst in zijn leven van een warm bed kon genieten. Het was duidelijk dat Marley tot dan altijd ongelukkig was geweest. Eindelijk leerde hij liefde en affectie kennen.

Michael Moss, een medewerker van PETA, werd verliefd op de hond en bracht hem mee naar huis. Nu heeft Marley een nieuwe familie die zielsveel van hem houden. Hij heeft ook een hondenzusje genaamd Kyah.