Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond komt met een slimme oplossing om de baby te laten stoppen met huilen. Moeder verbaast.

De baby huilt in de wieg – maar kijk nu wat de hond doet om het probleem op te lossen!

Het is absoluut niet nieuws dat de hond de beste vriend van de mens is. We hebben al duizenden keren eerder hiervan bewijs gezien. Maar desondanks blijven de viervoetige rakkers ons nog altijd verbazen op de meest leuke manieren!

Zo ook in de video hieronder!

Hond Charlie was direct verkocht toen hij baby Olivia voor het eerst zag. Hij zou altijd aan haar zijde staan, om haar te helpen waar hij kan. In blijdschap en verdriet.

Toen Olivia verdrietig was en huilde, wist kleine Charlie dat hij iets moest doen. De babycam filmde het geweldige moment, welke de moeder van het kindje later op sociale media plaatste.

In de onderstaande video zien we de briljante truc van de hond om zijn kleine vriendinnetje te laten stoppen met huilen als ze in haar wiegje ligt. Zodra Charlie een snik hoort, rent hij direct naar haar toe, legt zijn poot op de wieg begint het bedje te wiegen om zijn kleine vriendin gerust te stellen.

De video is heel schattig en toont de grote liefde van honden voor mensen. Niet alleen volwassenen, maar natuurlijk ook kinderen mogen deze ontvangen!

Kijk hieronder voor jezelf en deel de video met je vrienden als je er ook om moest glimlachen!