Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond is 19 dagen vermist na een dodelijk ongeluk. Maar dan zien ze hem ineens in de bergen van Colorado.

In minder dan een seconde tijd kan er heel wat gebeuren. Iemands leven kan volledig overhoop liggen en hun dierbare huisdier kan weg zijn.

Dat is precies wat er gebeurde met de 21-jarige studente Samantha Orr.

Toen ze in de wagen zat met haar moeder Jennifer en hun hondje Bentley in het prachtige landschap van Colorado, sloeg het noodlot plots toe.

Jennifer stierf ter plaatse, haar dochter Samantha overleefde het ongeluk. En Bentley, de arme hond kon nergens worden gevonden.

Alles begon met een gezellig en vredig ritje doorheen de bergen van Colorado, in de Verenigde Staten.

Maar niemand had kunnen zien aankomen wat voor een drama er zich zou afspelen. Het noodlot sloeg namelijk toe. Een vreselijk ongeluk gebeurde. De drie inzittenden lagen plots langs de kant van de weg, uit de wagen geslingerd. Jennifer (43) liet het leven, en hond Bentley werd met een keiharde smak door het venster geslagen.

Gelukkig overleefde Samantha wel het ongeluk. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze vernam dat haar moeder was overleden.

Bentley vinden
Haar enige hoop was nu om haar hond Bentley terug te vinden.

Na zo’n vreselijk verlies voelde het alsof dat haar enige hoop was. De rouwende dochter weigerde de hoop op te geven dat hij nog in leven was, ergens diep in de bergen.

Van zodra ze terug kracht had begon ze haar intensieve zoektocht. Ze bezocht de plaats van het ongeluk en riep ontelbare keren zijn naam. Maar zonder succes.

Het meisje besloot om een Facebookpagina op te richten “Breng Bentley naar huis”, om de hulp in te roepen van de inwoners. En die hulp kwam al snel! Onbekenden hielpen Samantha in haar speurtocht en probeerden de verloren hond terug te vinden.

Meer dan twee weken lang zochten ze naar Bentley. Zo’n 19 dagen na het ongeluk, toen alle hoop verdwenen leek, kwam een man met uitstekend nieuws.

Na urenlang te hebben gezocht, had hij de viervoeter teruggevonden, hoog in de bergen. Alleen en getraumatiseerd, en in slechte toestand.

Maar wel in leven!

Bekijk de zeer emotionele en ontroerende video van Bentley en Samantha’s weerzien hieronder: