Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond heeft hele leven in een doos geleefd, maar kijk nu hoe de dierenarts hem bevrijd.

Ik wens met heel mijn hart dat elk dier een goede start had in het leven, maar helaas is het gewoon niet het geval.

Veel honden – in het bijzonder – hebben een zwaar leven. Zeker, de meesten van hen komen vroeg of laat op de juiste plaats, maar dat is meestal alleen te danken aan goedhartige mensen die weten dat ze beter verdienen. We noemen deze mensen graag dierenliefhebbers.

Dierenliefhebbers maken de wereld een betere plek dankzij hun geweldige inspanningen die letterlijk levens redden.

Dit is Cesar! Hij is een van de honden die het moeilijk had, vanaf het begin.

Deze kleine Yorkshire Terrier had vele jaren in een vuile, donkere kist geleefd; een waar – volgens Faith Tap – zijn beweging beperkt was tot slechts enkele meters. Volgens de bron van Faith Tap zou hij waarschijnlijk al zijn hele leven in de box hebben gewoond.

Het was niet moeilijk om te zien dat hij had geleden. Uiteindelijk hoorden lokale autoriteiten over de arme hond en werd hij gered van zijn kwelling.

Naar de dierenarts
Toen hij naar de dierenkliniek ging, haastten verschillende mensen zich onmiddellijk om hem te helpen. Hij was in slechte staat.

Ze handelden snel en efficiënt om de dikke, vuile vacht van de hond te verwijderen. Hij was heel lang bedekt geweest met vuil, klitten in zijn haar en zijn lichaam zat onder de infecties.

Vandaag de dag geniet Cesar van het leven in een nieuw en liefdevol huis, maar zijn reis is niet gemakkelijk geweest. Kijk gewoon naar de video hieronder om te zien hoe een team van helden heeft gewerkt om zijn leven te veranderen. Ze verdienen het om geëerd te worden voor hun inspanningen!