Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond gaat stiekem het zwembad in en reageert hilarisch als hij betrapt word.

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Het is deze zomer erg warm geweest. Records zijn verbroken en er leek wel geen einde aan te komen. Tijdens zulke warme dagen kan je wel wat verkoeling gebruiken.

Lekker in de schaduw, een ventilator, een glas extra koud water of misschien zelfs een zwembadje in de tuin. De viervoeter uit de onderstaande video was ook op zoek naar verkoeling op een warme dag.

Het kwam toen wel heel goed uit dat zijn baasjes een opblaas zwembad in de tuin hadden neergezet. Lekker afkoelen in het frisse water, wat wil je nog meer. Eén ding was de hond echter vergeten: hij mocht eigenlijk helemaal niet het zwembad in van zijn baasjes.

De viervoeter was er toch stiekem ingegaan, want de verleiding was iets té groot. Zijn baasjes waren toch niet in de buurt, althans dat dacht de hond. Ze hadden hem wel degelijk in de smiezen en besloten om dit voorval te gaan filmen.

Dat heeft hilarische beelden opgeleverd. De hond reageert heel leuk wanneer hij door heeft dat hij is gepakt. We zullen niet verklappen hoe hij precies reageert. Wel kunnen we je vertellen dat de video al meer dan vijf miljoen keer is bekeken en om een goede reden!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

https://www.facebook.com/thedodosite/videos/1669801269821208/