Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond die in gezicht is geschoten, is op zoek naar een nieuwe familie.

Waarschuwing: De onderstaande video bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een hond die genadeloos in het gezicht werd geschoten, is nu op zoek naar een nieuwe en liefdevolle thuis. De tweejarige Gloria werd eerder deze maand in Mission, Kansas (VS), van dichtbij in de kaak geschoten en voor dood achtergelaten.

Een voorbijganger zag de gewonde Gloria langs de kant van de weg dwalen en bracht haar naar Unleashed Pet Rescue, een asiel dat geleid wordt door vrijwilligers.

“Toen ze haar vonden had ze rottend weefsel in haar gezicht omdat ze al verschillende dagen helemaal alleen was”, zei Danielle Reno, de oprichter van het asiel. Haar verwondingen waren gruwelijk. “De kogel ging door haar mond en boorde zich in de andere kant, het perforeerde haar neusholte en verwoestte haar bovenkaakbot”, zei Reno. “Ze had een grote zwelling rond een oog en het bot onder haar oog was versplinterd.”

Eenmaal in het asiel onderging Gloria een noodoperatie. Ze overleefde omdat de kogel haar hersenen op een haar na gemist had.

Ondanks deze traumatische ervaring toonde Gloria nog altijd vertrouwen in mensen. Reno herinnert zich het moment dat ze haar ontmoette. “Van zodra ze me zag, rende ze naar mijn gezicht en probeerde me kusjes te geven. Ondanks alles, was ze nog altijd zo lief ze maar kon zijn, ze was zo vergevingsgezind.”

Voorlopig verblijft Gloria bij een pleeggezin tot ze weer de oude is. De volgende stap is om een eeuwige thuis te vinden voor de puppy – bij een familie die net zo ongeduldig is om de liefde terug te geven die Gloria uitstraalt.