Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hond blaft agressief tegen de oppas, en dan hebben de ouders door wat er aan de hand is.

Honden zien en begrijpen veel meer dingen dan we denken. Een hond genaamd Killian heeft dit zonder meer bewezen: hij redde zijn kleine menselijke maatje van een gruwelijke babysitter. Killian is nu de held van zijn familie, want hij waarschuwde zijn baasjes over het abnormale, agressieve gedrag van de oppas, schrijft Daily News.

In 2013, vonden Benjamin en Hope een nieuwe oppas voor hun zoontje, Finn. Ze hadden onderzoek gedaan naar de achtergrond van de oppas en gesprekken met haar gehad, voordat ze haar aannamen. In eerste instantie dachten ze dat alles in orde was, maar na ongeveer 5 maanden, ontdekten ze dat hun hond, Killian, zich steeds vreemder gedroeg als de babysitter Finn benaderde.

Killian is normaal gesproken een rustige hond, maar Benjamin en Hope merkten dat hij begon te grommen als de babysitter bij hun kind in de buurt kwam. Zijn nekharen begonnen zelfs overeind te staan. En het echtpaar begon iets te vermoeden. Ze vertrouwden hun hond en beseften dat hun babysitter iets verborg.

Ze plaatsten een audiorecorder onder de bank om te zien wat er gebeurde als de oppas alleen was met Finn. En de waarheid bleek erger te zijn dan dat ze zich hadden kunnen voorstellen. Op de opnames, konden Benjamin en Hope duidelijk horen dat de babysitter keer op keer tegen hun zoon schreeuwde, hem constant aan het uitschelden was en agressief was.

Met de waarschuwing van hond Killian, ontsnapte de kleine Finn aan het agressieve gedrag van de babysitter, zonder emotionele of lichamelijke schade.Maar de ouders én wij vragen zich af wat er gebeurd zou zijn als ze er niet tijdig bij waren geweest. Vertrouw altijd je eigen intuïtie, maar vooral ook die van je hond.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een interessant verhaal vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!