Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hilarische beelden van een baby geit die een paard ziet rusten en erop afgaat.

Het is bekend dat geiten graag klimmen. Op wat maakt niet zoveel uit; bomen, rotsen of wellicht andere dieren! Mensen die geiten houden weten dat de diertjes overal bovenop kunnen verschijnen.

Speel- en klimobjecten in de wei worden dan ook ontzettend gewaardeerd door de dieren. Er zijn dan ook complete klimtoestellen voor geiten commercieel verkrijgbaar.

Toen deze geitenhouder naar zijn paard keek was hij erg verrast! Op de een of andere manier waren drie geitjes erin geslaagd hem gezelschap te houden. Ongetwijfeld waren ze ergens overheen geklommen.

Het paard, dhr. G., ligt rustig in het zand. De grappige geitjes springen een beetje om hem heen, totdat een van hun het dappere besluit neemt het paard te verstoren. Het geitje probeert tevergeefs op de rug van het paard te klimmen, totdat het uiteindelijk lukt!

Na zoveel succes herhaalt hij het nog een paar keer. Het is duidelijk dat hij het erg naar zijn zin heeft op de rug van het paard. Geïnspireerd, springt een van zijn geitenvriendjes ook op de rug van het paard, die het allemaal kalm aankijkt.

Bekijk de schattige en hilarische scène hieronder zelf! Wist jij dat paarden zulke goede babysitters zijn?