Search
Close this search box.

Hij is de slechtste vader ter wereld, nu moet hij 3 jaar de cel in voor zijn gruweldaden

Voor vele mensen is kinderen hebben het beste wat hen ooit is overkomen.

En als ouders proberen we alles te doen wat het beste is voor ons kind, door hen gelukkig te maken of door te zorgen dat ze gezond zijn.

Tegenwoordig zijn vele ouders veel voorzichtiger als het op veiligheid van hun kind aan komt, in vergelijking met vroeger. Kinderwagens, autozitjes en bepaalde speeltjes worden vaak grondig gecontroleerd en getest voor ze worden gebruikt, om zeker te zijn dat ze niet gevaarlijk zijn voor het kind.

Het lijkt er echter op dat sommige mensen die kinderen hebben, niet beseffen dat ze verantwoordelijk zijn voor het leven van een ander persoon. De man die we hieronder beschrijven, is zo iemand.

Roman Afanasyev, een Russische vader van twee, is een adrenalinejunkie. Hij bevindt zich vaak in levensgevaarlijke situaties, enkel en alleen voor het plezier.

Het is ronduit dom en onverantwoordelijk om je leven op het spel te zetten voor het plezier, maar om daar dan nog eens je kind bij te betrekken is volkomen wreed en afschuwelijk en maakt ons razend.

In de foto hieronder, kan je Roman zijn oudste dochter zien vasthouden aan slechts een been, ondersteboven hangend aan de rand van een hoog gebouw. Dit doet mijn bloed koken.

In een aparte video op Facebook, zie je de vader in volle snelheid rijden terwijl hij zijn dochter uit het raam laat bengelen met een arm. Onvoorstelbaar.

Toen hij geconfronteerd werd met de politie vertelde Roman eerst dat zijn stunts met een pop werden uitgevoerd – maar uiteindelijk bekende hij dat hij zijn dochter hiervoor gebruikte.

© Facebook/Андрей Неродов
”Hij legde zijn daden niet uit,” vertelde Olga Shimanskaya, een onderzoekster van de zaak, aan de Siberian Times. ”Hij vertelde alleen dat hij alles eerst gecontroleerd had en zijn kind niet in gevaar bracht.”

Roman gebruikt zijn oudste dochter, die geboren is in 2015, in de foto’s en video’s. De jongste dochter, die eerder dit jaar werd geboren, leek tot zover niet betrokken in de gewelddadige en brutale stunts van haar vader.

Roman wordt momenteel vervolgd voor zijn daden en als hij veroordeeld wordt kan hij voor 3 jaar opgesloten worden.

Het is onbegrijpelijk dat volwassenen zich zo kunnen gedragen, en hun eigen kinderen voor dergelijke barbaarse en wrede handelingen gebruiken. Deze man zou niet het hoederecht mogen hebben over zijn dochters.

Dit is geen plezant verhaal, maar we vinden het belangrijk dat mensen weten dat wreedheid tegenover jonge kinderen overal en altijd gebeurt.

Hieronder is de video van Roman die zijn dochter uit het raam laat hangen terwijl hij rijdt. Waarschuwing: deze beelden kunnen als aanstootgevend worden ervaren.

https://www.facebook.com/tvk6ru/videos/1780464595303043/

Deel dit verhaal om aandacht te schenken aan dit onderwerp, en als je ook vindt dat deze man volledig verantwoordelijk moet worden gesteld voor zijn daden.
[fblike]