Search
Close this search box.

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord

In een wereld die soms erg donker, serieus of saai lijkt is een grappig anekdote altijd welkom.

Ik weet niet of je dit weleens eerder hebt gelezen, zo niet dan moet je er vast om lachen. En als je het al wel hebt gelezen, moet je er vast en zeker wederom om grinniken.

Het heeft alle ingrediënten van een vermakelijk verhaal – drama, wraak en een onverwacht einde…

Het begint met een brief van een echtgenoot die zijn vrouw om een scheiding verzoekt. Maar de briljante reactie van de vrouw krijgt alle lachers op de hand. Deel het als het je er ook om moest lachen.

Beste vrouw,

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man voor je geweest, maar ik krijg er niets voor terug. De afgelopen 2 weken waren hel.

Je baas belde me om te vertellen dat je vandaag je baan op gezegd hebt en dat was de laatste druppel.

Vorige week kwam je thuis en zag je niet eens dat ik naar de kapper geweest was, je favoriete maaltijd had gekookt en zelfs een gloednieuwe zijden boxershort droeg. Je at in 2 minuten en ging direct slapen nadat je al je soapseries had gekeken.

Je zegt me niet meer dat je van me houdt, wil geen seks meer en niets dat ons verbindt als man en vrouw. Of je gaat vreemd, of je houdt niet meer van me, het maakt niet uit wat het is: ik ben weg!

Je EX-man

Probeer me niet te vinden. Je ZUS & en ik vertrekken samen naar West Virginia! Heb een geweldig leven!

Beste Ex-man,

Niets maakte mijn dag beter dan het ontvangen van jouw brief. Het is waar dat jij en ik 7 jaar getrouwd waren, hoewel een ´goede man´ erg ver is van wat jij was.

Ik kijk zoveel soaps om dat ze jouw constante gemekker verdringen. Helaas werkt het niet.

Ik had WEL door dat je naar de kapper was geweest vorige week, maar het eerste wat ik dacht was ¨je lijkt op een meisje!¨ Omdat mijn moeder me heeft geleerd m´n mond te houden als ik niets aardigs te zeggen heb, zei ik niets.

En toen je mijn favoriete maaltijd kookte, moet je me door de war gehaald hebben met MIJN ZUS, want ik ben al 7 jaar geleden gestopt met het eten van varkensvlees.

Over die nieuwe zijden boxershort: ik draaide me weg van jou omdat het prijskaartje van 49,99 dollar er nog op zat. Ik bad dat het toeval was dat mijn zus die ochtend 50 dollar van met had geleend.

Zelfs na dit alles hield ik van je en dacht ik dat we het op konden lossen. Dus toen ik de lotto van 10 miljoen won, zei ik mijn baan op en kocht ik 2 tickets naar Jamaica voor ons. Maar toen ik thuis kwam was je weg. Alles heeft een reden, denk ik. Ik hoop dat je het leven hebt wat je altijd wilde. Mijn advocaat heeft me verzekerd dat de brief die je me schreef zeker stelt dat je geen cent van me krijgt. Zorg goed voor jezelf.

Getekend,

Je Ex-vrouw, superrijk en vrijgezel!

Deel dit geweldige verhaal als je ook iemand aan het lachen wil maken vandaag!
[fblike]