Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Hij bond me vast aan het bed. Mijn man keek toe, maar ik werd niet gedwongen.”

Een bekende rover uit Latour ontsnapt uit Santo Boma waar hij de laatste 15 jaar heeft gezeten. Op zijn vlucht vindt hij een huis en breekt in om te zoeken naar wapens en geld. Het enige wat hij vindt is een echtpaar in bed. Hij beveelt de man uit bed te komen en bindt hem vast op een stoel.

Vervolgens bindt hij de jonge vrouw aan het bed vast, gaat bovenop haar liggen en kust haar in haar hals. Dan staat hij op en gaat naar de badkamer. Terwijl hij daar is fluistert de man tegen zijn vrouw op het bed: “Luister, die vent is een ontsnapte gevangene, kijk maar naar zijn kleding, en hij heeft waarschijnlijk in geen jaren een vrouw gezien.

Ik zag hoe hij jou in je hals kuste. Als hij omgang met je wil, stribbel dan niet tegen, klaag niet en doe gewoon wat hij vraagt, stel hem tevreden. Hij is gevaarlijk en als hij kwaad wordt is het gedaan met ons. Wees sterk schat, ik hou van je.

De jonge vrouw antwoordt: “Hij kuste me niet in mijn nek, hij fluisterde in mijn oor. Hij vertelde dat hij homo is en dat hij jou heel leuk vind en vroeg mij of er vaseline in de badkamer stond. Wees sterk schat, ik hou ook van jou.”