Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het perfecte kerstcadeau voor je hond: een gigantisch “schoenenbed”.

Kauwt jouw stoute hond ook op schoenen of slippers? Vandaag hebben we een grappig oplossing daarvoor, een schoen waar je hond voor altijd zoet mee zal zijn.

Te veel schoenen en pantoffels zijn door de jaren heen slachtoffer geworden van het gekauw van honden. Ongeacht hoeveel je honden probeert te laten begrijpen dat het schoeisel geen speelgoed is, ze kunnen zichzelf simpelweg niet inhouden!

Maar nu is er de perfecte oplossing voor dit probleem!

Je kan nu namelijk een echt hondenbed kopen dat de vorm van een slipper heeft. Dus als u dit nieuwe bed voor uw hond koopt voor Kerstmis, kauwt de hond misschien niet meer op die van u, aangezien die zijn eigen slipper nu heeft.

De binnenkant van de schoen is gemaakt van fleece, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt de slipper in geel, roze en beige kopen, zodat je hem gemakkelijk in de inrichting van je huis kunt passen.

Het schitterende bed is gemaakt door Sasquatch Pet Beds en kan bij Amazon worden gekocht.

Volgens Unilad is het schoenenbed al een enorm verkoopsucces en prijzen variëren van ongeveer van 50 tot 150 euro, afhankelijk van de kleur en de afmeting die je wilt.

Je hond zal zijn nieuwe bed geweldig vinden als hij / zij zo’n kerstcadeau krijgt! En je zult hopelijk niet thuiskomen en afgekauwde sandalen en slippers, wat alleen maar kan worden omschreven als win-win!