Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het liefdesleven van Barbie krijgt plots een pijnlijke twist!

Samantha de Jong, of moeten we Barbie zeggen, komt op de een of andere manier toch nog erg veel in de roddelbladen terecht. Al jarenlang is de blondine van de televisie verdwenen en het enige zicht op haar komt vanaf social media. De blondine plaatst zo’n 10 foto’s per dag, dus we kunnen daaruit wel opmaken hoe het met haar gaat.

Ze heeft in de tussentijd natuurlijk het nodige meegemaakt waardoor ze in het nieuws bleef komen. Zo is ze een aantal keer van het balkon gevallen/gesprongen en heeft ze ooit een overdosis genomen. Maar dit keer gaat het om haar nieuwe vlam, Gerrit. Op Instagram zien we om de zoveel maanden een nieuwe vlam voorbij komen. Maar Gerrit schijnt een ander verhaal te zijn.

Barbie zag Gerrit al veel langer zitten
We weten natuurlijk dat de blondine ooit getrouwd was met Michael van der Plas. in die tijd leek alles nog goed te gaan. Maar schijnbaar was Samantha tijdens haar huwelijk al verliefd op Gerrit. Waarom het zolang heeft geduurd weten we niet. Maar daar zal de vader van haar kinderen vast niet heel blij mee zijn om dit nu pas te horen!

https://www.instagram.com/p/B-uOV_XhLUf/?utm_source=ig_embed