Search
Close this search box.

Hert wordt nieuwsgierig en groet mysterieus “wezen”, maar wat hij vervolgens doet is hilarisch!

Er is iets magisch aan de winter en sneeuw. De gehele natuur veranderd en als we geluk hebben, of ongeluk het is maar net hoe je het bekijkt, komt er een zachte laag sneeuw te liggen die alles bedekt. Het is doorgaans wel erg koud in de winter en dat kan helaas voor ongemak zorgen.

Over het algemeen zullen de meeste mensen het er wel mee eens dat een sneeuwlandschap erg mooi er uit kan zien. Ook voor kinderen is sneeuw hartstikke leuk. Voor hen betekent sneeuw namelijk sneeuwpoppen maken, sneeuwballengevechten en sleeën. Eén voor één erg plezierrijke activiteiten.

Het eerstgenoemde: sneeuwpoppen maken is waarschijnlijk een van de leukste dingen die je kan doen in de winter, mits er sneeuw is gevallen. Het maakt niet uit of je nou een kind of een volwassene bent. Grote ballen in de sneeuw rollen voor het lichaam, knopen plaatjes, een mondje en neus maken van peen: het is echt iets wat iedereen minstens één keer in zijn leven gedaan moet hebben.

Dat is precies wat de kinderen uit de onderstaande video hebben gedaan, nadat er een flinke laag wit poeder was komen neerdalen uit de lucht. Hun creatie heeft het helaas niet lang overleefd.

Men børnenes store arbejde blev desværre ødelagt af en lækkersulten Het werk van de kinderen werd namelijk kapot gemaakt door een nieuwsgierig hert. Het dier had zijn zinnen gezet op de lekkere decoratie van het vreemde wezen in de achtertuin.
Ze hebben het voorval op beeld gezet en vervolgens op het internet geplaatst. De video is een echte “virale hit” geworden en is al ontzettend vaak bekeken, om een goede reden.

Het is namelijk een ontzettend leuke video, die je snel hieronder moet bekijken. Als jij dit ook zo’n leuk filmpje vond, vergeet dan niet om het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!