Search
Close this search box.

Hartverscheurende video toont man die hond dumpt. Dan begint karma toe te slaan.

Geen enkel levend wezen verdient het om aan zijn of haar lot overgelaten te worden. Wanneer we ons ongeliefd en ongewild voelen, wijten we dat vaak aan ons zelfbeeld, alsof we niet goed genoeg zijn.

Het zijn niet alleen mensen die dit gevoel soms ervaren, ook dieren kunnen dit gevoel ervaren. Helaas heb je de video van de hond Rawhide, die door zijn “eigenaar” bij een asiel werd achtergelaten, al wel eens gezien. De puppy rende hem nog achterna toen hij wegreed. Het zijn hartverscheurende beelden die ons doen beseffen dat niemand aan zijn of haar lot overgelaten mag worden, zeker niet hulpeloze dieren. We willen allemaal een beetje liefde.

Dit voorval vond plaats op 29 september 2018. We moeten je wel waarschuwen: deze video is niet voor gevoelige kijkers.

De zogenaamde eigenaar laat Rawhide gewoon achter voor de deur van de Hawkin’s County Humane Society in Tennessee. Hij vindt het zelfs niet nodig om de hond naar binnen in het asiel te brengen. Terwijl de man wegrijdt, beseft de hond wat er aan de hand is en probeert nog achter de auto aan te rennen.

Hoewel de man later beweerde dat de hond niet van hem was, maar dat Rawhide gewoon een straathond was, blijft deze video in ons geheugen gegrift.

Maar onlangs kwam er een nieuwe video uit van Toby (zijn nieuwe naam), waarin we hem vrolijk zien spelen. Het dierenasiel had hem opgevangen en later werd hij geadopteerd door een nieuwe, liefdevolle familie.

In dit gezin is de liefde helemaal wederzijds, want Taylor en haar familie genieten met volle teugen van de aanwezigheid van Toby!