Search
Close this search box.

Hartverscheurend video toont moment waarop straathond zijn overreden vriend probeert wakker te maken.

Hartverscheurende beelden tonen het moment waarop een straathond panisch probeert om zijn vriend te wekken die zopas werd gedood in een aanrijding met vluchtmisdrijf.

Tragisch genoeg besefte de hond niet dat ze overleden was en krabde zijn vriend wanhopig om hem weer te doen opstaan. Hij porde zachtjes haar hoofdje en probeert haar pootje in haar mond te tillen als ultieme poging om haar te wekken.

De hond probeerde het dode dier minutenlang te wekken alvorens droevig weg te wandelen. Omstaander Jay Villanueva was onderweg naar huis toen hij parkeerde om het tragische tafereel te filmen.

Onnodig te zeggen dat de aanblik zijn hart brak.

Hij zei: “Bestuurders moeten voorzichtig zijn om niemand op de baan te kwetsen, inclusief honden. Ze begrijpen het verkeer niet, ze snappen de verkeersregels zoals ‘stop, kijk, luister’ niet. Sommige mensen zullen zeggen dat het maar een hond is, maar bekijk de video eens. Ze zijn als familie, als beste vrienden. Het leven is ook voor hen belangrijk.”

Jay zegt dat hij de dode hond na het filmen in het de bosjes legde. Hij voegde eraan toe: “Ik voelde me zo slecht voor deze twee honden. Het mannetje was overstuur. Hij had duidelijk gevoelens.”

https://www.facebook.com/pilstarngayon/videos/2134114536915119/