Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hartverscheurend: Politieagent speelt met hond enkele ogenblikken voordat ze ingeslapen wordt.

Dit is het hartverscheurend moment waarop een politieagent in tranen uitbarst terwijl zijn geliefde hond haar laatste adem uitblaast.

Flora, een gepensioneerde K9 hond, moest ingeslapen worden nadat ze de diagnose kreeg van een niet opereerbare hartkanker. Ze had jarenlang voor een lokaal politiekorps in Mexico gewerkt. De Duitse herder ziet er zwak maar speels uit terwijl ze met haar vier poten bovenop een tafel staat. Haar eigenaar is compleet verslagen.

De man kist de neus van zijn beste vriendin en aait haar gezicht zachtjes terwijl ze op de tafel ligt. We horen niet wat de man zegt omwille van de muziek, maar het is duidelijk dat hij een aangrijpende boodschap vertelt.

Ondertussen bereidt de dierenarts zich voor om haar te euthanaseren. De politieagent barst in tranen uit als hij haar hoofd kust en haar neus aait terwijl de dierenarts de injectie toebrengt.

Deze video is hard en moeilijk om te kijken. De beelden zijn dan ook niet geschikt voor gevoelige kijkers. Het doet ons er echter wel aan herinneren om ten volle te genieten van de momenten die we met onze trouwe huisdieren kunnen doorbrengen.

DEEL dit bericht als ook jij nu naar je hond aan het rennen bent om hem/haar een dikke knuffel te geven!