Zoek
Sluit dit zoekvak.

Harry en Meghan verbaasd – wanneer 19-jarige hen een uniek geschenk geeft temidden van publiek

Prins Harry en zijn kersverse vrouw Meghan Markle zijn momenteel op reis door enkele landen buiten het Groot-Brittannië sinds hun huwelijk op 18 mei 2018.

In juli begonnen ze een tournee met een reis van twee dagen doorheen Ierland, tot groot jolijt van vele Ierse vrouwen, mannen en kinderen.

Maar het is een 19-jarig meisje die effectief de show stal. Dat dankzij een uniek geschenk die ze voor het koningspaar had, meldt People.

De 19-jarige Chloe Mullins was zich wekenlang aan het voorbereiden om het kersverse paar te ontmoeten. Prinses Diana’s jongste zoon en Meghan namen uitgebreid de tijd om de Ierse mensen te ontmoeten en schudden de hand met heel wat enthousiastelingen tijdens hun bezoek aan het land.

Chloe bevond zich in het publiek en had een speciaal geschenk bij zich die ze wilde geven aan de prinses. Ze strekte haar hand uit, en trok gelukkig de aandacht van het koppel.

Chloe had veel tijd en energie om een sketch te maken van het koppel, en hoopte dan ook dat ze hen de tekening kon cadeau doen.

Hier is de tekening:

https://instagram.com/p/BlF9VJHBoLW/?utm_source=ig_embed

Mooi, hé?

De prinses bleek duidelijk zwaar onder de indruk van de prachtige tekening. Er circuleren foto’s van Meghans gezicht toen ze de verrassing kreeg. De uitdrukking op haar gezicht spreekt boekdelen.

Na deze bijzondere ontmoeting, deelde Chloe een boodschap op haar Twitteraccount: “Ze aanvaardden m’n tekening 🙂. Prins Harry vroeg ‘Mogen we de tekening houden, echt waar?”

“De politie vertelde me dat ze geen geschenken mochten aanvaarden maar toen Harry de tekening zag vroeg hij ‘Wow, heb jij dit getekend?’ zegt Chloe. “En hij haalde Meghan erbij en ik was tegen hen aan het praten, toen ze vroegen of ze de tekening mochten houden. Ik zei “NATUURLIJK, aub!”

“Je hebt me wat meer haar gegeven!” zei de prins, terwijl Meghan in lachen uitbarstte.

Bekijk de prachtige reactie van Prins Harry en Meghan Markle in de video hieronder, toen ze de tekening zagen.

https://instagram.com/p/BlGyj_ZBxaO/?utm_source=ig_embed

Wat een prachtig, ontroerend geschenk! We kunnen ons inbeelden hoeveel tijd en energie Chloe hierin heeft gestopt. Wat een geluk dat ze de aandacht trok van Meghan en Harry, want deze tekening mocht niet gemist worden!

Deel aub dit mooie verhaal als je akkoord bent dat dit een prachtige ontmoeting was!
[fblike]