Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haar man dumpte haar toen ze na een beroerte verlamd raakte – 2 jaar later heeft ze maar één ding te zeggen

In het leven weet je nooit wat er kan gebeuren of hoe onze geliefden kunnen reageren. Wij zijn nooit immuun voor een onverwachte gebeurtenis, een ongeluk of een geschil. Voor Riona Kelly zal de maand maart in 2015 voor altijd synoniem blijven voor veel pijn en een drastische verandering in haar leven.

Deze moeder van 4 kinderen was 14 jaar getrouwd en liep toen een ernstig letsel op aan de wervelkolom die haar verlamd maakte. Van de ene dag op de andere kon Riona niet meer rechtstaan of wandelen. Een echte tragedie voor deze altijd actieve moeder, zo schrijft The Sun.

En een ongeluk komt nooit alleen, zo gaat het gezegde. Haar man besloot op dat moment om van haar te scheiden. Na 14 jaar huwelijk, met 4 kinderen en dit terwijl ze door een heel ingewikkelde en pijnlijke periode ging.

https://instagram.com/p/BPaPlfyDNwT/?utm_source=ig_embed

Maar Riona besloot om niet bij de pakken te blijven zitten, en ze nam haar leven in eigen handen. Ze besloot daarom om een een sportcoach aan te nemen, genaamd Keith Mason, om haar te helpen om fysiek sterker te worden.

https://instagram.com/p/BYPsoqEgspb/?utm_source=ig_embed

Ze vertelt haar verhaal aan Caters:

“Na onze sessies bleven Keith en ik in contact, hij vroeg me hoe het ging met mij en we begonnen dichter bij elkaar te komen.

We zijn nu 11 maanden samen en de kinderen houden van hem. Ik voel dat ik nu het leven leidt die ik verdien.”

https://instagram.com/p/BYQWPUeHeOz/?utm_source=ig_embed

Riona was 37 jaar oud toen ze verlamd werd. Meer dan 2 jaar later lijdt ze hier nog steeds onder, fysiek en psychologisch. Maar in Keith vindt ze nu ongelofelijk veel steun.

Toen haar man van haar scheidde voelde ze zich verlaten en ze zat heel diep. Ook al kon ze op haar vrienden en haar kinderen rekenen, het is pas na haar ontmoeting met Keith dat ze zich echt terug goed voelt in haar leven. Ze heeft weer zin om te leven.

https://instagram.com/p/BYWIEwYAoCr/?utm_source=ig_embed

Wanneer ze het nu moeilijk heeft weet ze dat ze op hem kan rekenen. En liefde kan echt mirakels verrichten.

Terwijl de dokters dachten dat ze verlamd was voor het leven, slaagt Riona er geleidelijk in om terug gevoel in haar benen te krijgen. In de lagere delen van haar benen heeft ze nog steeds geen gevoel, maar in de hogere delen geleidelijk aan wel. En dat is echt fantastisch voor haar!

https://instagram.com/p/BXGctpvH1f3/?utm_source=ig_embed

Riona heeft nog steeds haar rolstoel voor lange afstanden nodig, maar ze voelt zich sterker dan ooit. Ondanks haar verlamming en de verschrikkelijke scheiding besliste ze om niet op te geven. Een echte les voor iedereen die met zijn of haar leven worstelt!
[fblike]