Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote zorgen om Leontine Borsato

Wie op de Instagrampagina van Leontine Borsato kijkt, ziet alleen maar positieve berichten en leuke foto’s. Maar schijn bedriegt. Een vriendin vertelt dat Leontine het momenteel helemaal niet zo makkelijk heeft.

‘Heel zwaar’
,,Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden”, zegt de vriendin tegen Weekend. Even uithuilen bij een vriendin zit er nog bijna een hele maand niet in voor Leontine. ,,Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan, maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt.”

‘Nodige vragen’
Doordat Leontine er niet meer lekker op uit kan en niet met vriendinnen kan afspreken, zit ze volgens de insider vast in een gouden kooi. ,,Ondanks het feit dat ze met weelde wordt omringt door luxe en weelde, wordt ze iedere dag met een zwaar gevoel wakker.” De villa waarin ze zo lang met Marco heeft gewoond roept allemaal herinneringen op. ,,Ze heeft nu alle tijd om na te denken over haar gestrande huwelijk. Dat zal weer voor de nodige vragen zorgen.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube