Groot verdriet voor Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo’

Het verdriet voor Monique Westenberg (43) is nog altijd groot. Haar stiefmoeder Maria Westenberg overleed eind 2018 en zou vandaag eigenlijk jarig zijn geweest.

De vriendin van André Hazes (26) staat stil bij dit emotionele moment door verschillende foto’s van hen samen te delen. ‘Van harte gefeliciteerd in de hemel. Mijn pindamama, ik mis je zo’, is te lezen in haar Instagram Stories.

Vechten

Monique liet destijds weten: ‘Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen. Er was zelfs weer een klein beetje hoop […] Helaas was jouw hartje te zwak na alles wat je lichaam heeft moeten doorstaan. Jouw mooie, eerlijke hartje!’ Het gemis was toen, en nu nog steeds, groot. ‘Ons gezin is niet meer compleet zonder jou. Ik ga je zo onbeschrijflijk veel missen mijn pinda mama. Mijn hart is gebroken.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn pinda mama! Toch nog heel onverwachts is mijn aller liefste pinda mama, Maria, gister avond overleden. Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was weer een klein beetje hoop. We lachten zelfs weer met elkaar en na 9 weken in het ziekenhuis kregen we hoop dat je hier snel uit zou mogen. Helaas was jouw hartje te zwak na alles wat je lichaam heeft moeten doorstaan. Jouw mooie, eerlijke hartje! De afgelopen twee jaar hebben we gelukkig naast elkaar gewoond waardoor we elkaar iedere dag hebben gezien, waardoor André de eerste twee jaar van zijn leventje iedere dag met zijn oma heeft doorgebracht. Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor de 20 jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal voor alles wat je papa hebt gegeven. Ons gezin is niet meer compleet zonder jou. Ik ga je zo onbeschrijflijk veel missen mijn Pinda mama. Mijn hart is gebroken

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op