Search
Close this search box.

Groep jongeren mishandelen man met puppy in park in Breda.

Toen een man vrijdagavond zijn hond uitliet werd hij plotseling aangevallen door een groepje van 6 tot 10 jongeren. De feiten vonden plaats in Park Valkenberg in Breda. De jongeren begonnen de man eerst uit te schelden, waarna ze hem ook fysiek aanvielen. Ze zouden ook de hond geschopt hebben.

Omstaanders die de aanval zagen gebeuren, probeerden de jongens nog tegen te houden. Daarbij werd een van de getuigen – een 50-jarige man uit Breda – zo hard geslagen dat hij buiten westen op de grond viel. Daarna sloegen de asociale herrieschoppers op de vlucht, maar ze werden achterna gezeten door enkele getuigen.

Een agent in burger slaagde erin om een van de verdachten aan te houden. Aan de hand van camerabeelden konden er nog twee andere verdachten opgespoord worden. Ook deze jongeren werden aangehouden. Het zou gaan om een 18-jarige man uit Maassluis, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 20-jarige jongeman uit Breda.

De 50-jarige Bredanaar die gewond raakte tijdens de schermutseling werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Het onderzoek loopt nog.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT DERGELIJK ZINLOOS GEWELD HARD MOET AANGEPAKT WORDEN.