Search
Close this search box.

Gigantische hond ontmoet baby voor de eerste keer – kijk nu naar zijn reactie als het kindje voor het eerst thuis is

Honden zijn echt de beste vrienden van mensen.

In het verlengde hiervan zijn ze ook vaak de beste vrienden van kinderen. Velen onder ons kunnen verhalen vertellen over de honden waar we mee zijn opgegroeid, en de speciale band die we hadden. Een hond in je gezin is iets dat je nooit vergeet, hoe oud je ook bent.

Alle hondeigenaren weten natuurlijk ook dat je kunt ‘praten’ met je hond, op een speciale manier dan weliswaar. Als een hond nieuwe familieleden voor het eerst ontmoet, is dat vaak een speciaal moment.

Net als in dit geval, waarbij een Alaska-malamute de nieuwste, piepkleine telg van de familie voor het eerst kan ontmoeten! De video is zo schattig dat ik denk dat iedereen het zou moeten zien.

De vader des huizes krijg, zoals verwacht, een welkom in de hal, waar de kwispelende hond al aan komt gelopen. Ze zijn nog maar net binnen of de hond heeft door dat dit een speciaal moment is. Wanneer hij realiseert dat er een nieuw lid van de familie is binnengebracht, gebeurt er iets!

De grote en vriendelijke hond kan zijn vreugde niet bedwingen als hij begint te ‘praten’ met het kleine meisje.

Kijk snel naar het filmpje hieronder en vergeet niet om hem te delen met je vrienden op Facebook. Hun dag zal er zeker mooier van worden!

[fblike]